Унікальні страви Одеського регіону, які деяким можуть здатися незвичайними чи дивними, а хтось одразу згадає смак,...
Читати повністю
Розмаїття національностей та культур, які дружно мешкають у містах та селах області, робить Одещину такою привабливою
Читати повністю
Сьогодні — це меню незламних, а незабаром — меню переможців!
Читати повністю
До переліку нематеріальної культурної спадщини Донеччини внесено традицію приготування каші в Авдіївці
Читати повністю
Український борщ: від історії до статусу нематеріальної культурної спадщини ЮНЕСКО
Читати повністю
Російська пропаганда звикла казати, що в Донецькій та Луганській областях «іспокон вєков панували російські устрої та...
Читати повністю
Голубці – це не лише страва, але й частина культурного досвіду в Одеській області. З півночі до півдня регіону, ця...
Читати повністю
Підтвердження цьому можна знайти у Національному списку об’єктів нематеріальної спадщини України – офіційно...
Читати повністю
Мені тут багато чого подобається, і я думаю, ми багато тут зможемо зробити разом. Я й себе вже почуваю трішки українцем
Читати повністю
280 закладів освіти Київської області цьогоріч змінили підходи до організації харчування учнів. Це пов’язано з...
Читати повністю
В Україні борщ здавна вважався символом міцної родини: усі інгредієнти у полив’янім горщику, варяться, бурлять, а...
Читати повністю
2015 року ми таємно виїхали в район АТО «Кварталом» і «врізали» три концерти. Мало хто знав, де ми виступаємо...
Читати повністю
В межах реформи шкільного харчування в Бучі почнеться реалізація великого проєкту – “Фабрика-кухня”. Його сьогодні...
Читати повністю
Перевірте себе та розкажіть близьким
Читати повністю
У бортових кафе у поїздах Укрзалізниці тепер з’явиться дитяче меню, риба та веганські страви
Читати повністю
Урізноманітніть своє меню
Читати повністю
Після виходу на пенсію в 2020 році Руслан сподівався на спокійні дні, але доля склалася не так, як він планував...
Читати повністю
Для Донеччини — ще один крок на шляху до збереження національної ідентичності, просування цінностей українського...
Читати повністю
Традицію приготування страву з Кривої Луки на Донеччині включили до Національного переліку елементів нематеріальної...
Читати повністю
Традиції приготування авдіївської каші увійшли до проєкту Українського центру культурних досліджень «Гастроспадщина...
Читати повністю